Beskrivelse af Filmplakaten
Denne filmplakat præsenterer en meget iøjnefaldende og provokerende æstetik, der er typisk for sin tidsperiode, hvor seksualitet og teknologi ofte blev blandet i populærkulturen for at skabe opmærksomhed. Plakaten er farvemæssigt domineret af en kraftig (b)rød baggrund, der ofte anvendes til at tiltrække blikket.
Visuelt Indhold
Centralt på plakaten ses en kvinde med elektroniske komponenter og ledninger påkoblet hendes krop, hvilket antyder et tema omkring mennesker og teknologi – måske endda cyborg-tematikker. Teksterne på plakaten antyder en kombination af seksualitet og teknologi, hvilket tydeliggøres ved sætninger som “computerized sex-” og “just push her little button and see what happens”. De sort-hvide billeder placeret i cirkler langs den højre side viser yderligere seksuelle undertoner med afbildning af nøgne mennesker.
Tekst og Markedsføring
Plakaten indeholder slogannet “WHY DON’T YOU COME UP AND PUNCH MY CARD SOME TIME?“, hvilket spiller på samtidens voksende interesse i computer teknologi og seksuelle dobbeltentendre. Yderligere står der “STRICTLY ADULTS ONLY“, hvilket tyder på at filmen er målrettet mod et voksent publikum, og “IN ELECTRIFYING COLOR“, som markedsfører filmens visuelle appel. Nederst finder vi titlen “COMPUTER GAME” fremstavlet i store, dominerende bogstaver, der komplementerer det teknologiske tema.
Yderligere Elementer
I bunden af plakaten ses sort-hvide billeder af forskellige teknologiske enheder og diagrammer, som bidrager til den overordnede stemning af filmen og dens engagement med computer og teknologi. Bemærkningen om, at filmen er “RELEASED BY DISTRIBPIX, Inc.” indikerer også distributionsselskabet bag filmen.
Det bemærkes også, at selve plakatens tilstand ser brugt ud, med folder og mulige rifter, hvilket kunne tyde på en original plakat fra den periode, hvor filmen først blev udgivet.
Oplysninger Omkring Filmen
Desværre uden filmens titel eller yderligere identificerbare informationer på plakaten, er det ikke muligt at levere konkrete detaljer om instruktøren, genren, de medvirkende eller den originale titel. Denne type plakat stemmer overens med en tid hvor exploitation-film, som ofte blandede teknologiske og erotiske elementer, var populære. Sådanne film blev typisk markedsført baseret på deres sensationelle indhold snarere end deres kunstneriske meritter eller velkendte skuespillere og filmskabere.